Lainojen yhdistäminen

Pinja V.
8.3.2019

Yhdistä pienet lainasi samaan pakettiin ja lyhennä ainoastaan yhtä lainaa. Lainojen yhdistäminen tai lainojen jälleenrahoitus on tapa, jolla voit yhdistää esimerkiksi luottokorttivelkasi ja pikavippisi yhteen. Yhdistelylaina helpottaa arkea, sillä lyhennät vain yhtä lainaa eikä sinun tarvitse erikseen huolehtia monista eri lainoista. Yhdistä lainat ja voit säästää kuukausittain rahaa, kun pääset eroon korkeakorkoisista luottokorttilainoista. Lisäksi voit maksaa lainan nopeammin takaisin niin halutessasi.

Lainojen yhdistäminen

ETSI PARAS LAINAA

Lainojen yhdistäminen helpottaa arkea

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Yllättävät menot, hemmottelu ja elämykset eivät aina mahdu arjen budjettiin. Huippuhetkiä tai yllättäviä menoja katetaan usein lainalla. Monien huippuhetkien osuessa kohdalle lyhyessä ajassa voi joutua ottamaan erilaisia lainoja, joita saattaa sitten kertyä useitakin. Häät ja häämatka, maailmanympärysmatka tai uudet kodin teknologian hankinnat voivat joskus osua samaan kohtaan elämässä. Tällaisessa tapauksessa voi olla järkevää yhdistää näistä hetkistä tulleet erilliset lainat.

Lainojen yhdistäminen on järkevää moneltakin eri kantilta. Pääset eroon korkeista koroista sekä monen eri lainan lyhentämisen hankaluudesta, ja samalla säästät rahaa joka kuukausi. Lainojen yhdistämisen idea on siinä, että voit edullisemmalla lainalla hoitaa vanhat menosi pois. Tämän jälkeen hoidat vain yhden lainan lyhentämistä. Se tekee talouden hoidosta sekä järkevämpää että edullisempaa.

Laina pikavippien maksuun

Odottamattomia menoja voi sattua muutenkin kuin elämysmielessä. Yllättävät, suuretkin arkiset menot ovat tuttuja meille kaikille. Nopeasti vastaan tullut keittiöremontti voi vaatia pienen tai suuremmankin lainan ottamista. Jos samaan aikaan sattuu muitakin odottamattomia kuluja, voi olla, että lainaa on kertynyt eri paikoista. Tällaisessakin tapauksessa lainojen yhdistäminen helpottaa talouden hoitoa ja arjen pyörittämistä.

Lainojen yhdistäminen auttaa sinua olemaan paremmin perillä omasta taloudestasi. Jos luottokorttilainoja, pikavippejä ja pieniä kulutusluottoja on kertynyt paljon, voi olla vaikea pysyä perillä kaikesta, mistä maksat. Korot ja lainanhoitomaksut vaihtelevat suuresti ja piilokulujakin voi olla. Yhdistämällä lainat pääset eroon monista eri koroista ja maksuista, ja saat tilalle ainoastaan yhden, kelvollisella korolla olevan lainan velkojen maksuun. Yhden lainan maksaminen monen sijaan helpottaa stressiä, ja säästää sinun rahojasi kuukausittain.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Palvelu on täysin ilmainen
Et tarvitse vakuuksia lainalle
Maksuaika valittavissa 1 – 15 vuoden väliltä