Lainojen yhdistäminen

Me etsimme halvimman suomalaisen kulutusluoton
Oikotiesi halvimpaan lainaan alkaa tästä.

+ Lainatarjouksia 500 - 50 000 eurolle

+ Lainatarjouksia jopa samana päivänä

+ Anna 10 pankin kilpailla parhaan lainatarjouksen antamisesta

Haku

Hae salatulla lomakkeellamme Täytä lainahakemus. Palvelumme on sinulle täysin maksuton.

Yhteenveto

Näytä paras laina Anna pankkien kilpailla parhaan lainatarjouksen antamisesta.

Valitse

Etsi paras laina Valitse paras laina. Rahat maksetaan nopeasti suoraan tilillesi.

Lainavertailu

Lainaa rahaa nyt

  • *

Hakemus jätetään Vertaa Lainoja:lle. Hakemuksen käsittelee Freedom Rahoitus Oy.

Tietoa lainan korosta:
Laskurin kuukausierä on laskettu esimerkkikoron 11 % mukaan. Todellinen vuosikorko on 14,02 % kun luoton suuruus on 8 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta, avausmaksu on 100–200 euroa ja kuukausittainen laskutuslisä on 5 euroa.
Lainan korko vaihtelee riippuen lainanmyöntäjästä. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %

Luotonmyöntäjien lainatarjoukset ovat useimmiten asiakaskohtaisia. Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €. Tiedot 1.8.2016. Hakemuksesi on lähetetty Vertaa Lainoja:lle. Hakemuksesi käsittelee Freedom Rahoitus Oy, itsenäinen kulutusluottojen välittäjä. Vertaa Lainoja tekee yhteistyötä Freedom Rahoitus Oy:n kanssa.

Vertaa Lainoja markkinoi Freedom Rahoitus Oy:n luvanvaraisia lainanvälityspalveluja.

Yhteistyössä Freedom Finance

Yhdistä pienet lainasi samaan pakettiin ja lyhennä ainoastaan yhtä lainaa. Lainojen yhdistäminen tai lainojen jälleenrahoitus on tapa, jolla voit yhdistää esimerkiksi luottokorttivelkasi ja pikavippisi yhteen. Yhdistelylaina helpottaa arkea, sillä lyhennät vain yhtä lainaa eikä sinun tarvitse erikseen huolehtia monista eri lainoista. Yhdistä lainat ja voit säästää kuukausittain rahaa, kun pääset eroon korkeakorkoisista luottokorttilainoista. Lisäksi voit maksaa lainan nopeammin takaisin niin halutessasi.

Lainojen yhdistäminen helpottaa arkea

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Yllättävät menot, hemmottelu ja elämykset eivät aina mahdu arjen budjettiin. Huippuhetkiä tai yllättäviä menoja katetaan usein lainalla. Monien huippuhetkien osuessa kohdalle lyhyessä ajassa voi joutua ottamaan erilaisia lainoja, joita saattaa sitten kertyä useitakin. Häät ja häämatka, maailmanympärysmatka tai uudet kodin teknologian hankinnat voivat joskus osua samaan kohtaan elämässä. Tällaisessa tapauksessa voi olla järkevää yhdistää näistä hetkistä tulleet erilliset lainat.

Lainojen yhdistäminen on järkevää moneltakin eri kantilta. Pääset eroon korkeista koroista sekä monen eri lainan lyhentämisen hankaluudesta, ja samalla säästät rahaa joka kuukausi. Lainojen yhdistämisen idea on siinä, että voit edullisemmalla lainalla hoitaa vanhat menosi pois. Tämän jälkeen hoidat vain yhden lainan lyhentämistä. Se tekee talouden hoidosta sekä järkevämpää että edullisempaa.

Lainavertailu

Henkilökohtaiset lainat

Laina pikavippien maksuun

Kulut

Odottamattomia menoja voi sattua muutenkin kuin elämysmielessä. Yllättävät, suuretkin arkiset menot ovat tuttuja meille kaikille. Nopeasti vastaan tullut keittiöremontti voi vaatia pienen tai suuremmankin lainan ottamista. Jos samaan aikaan sattuu muitakin odottamattomia kuluja, voi olla, että lainaa on kertynyt eri paikoista. Tällaisessakin tapauksessa lainojen yhdistäminen helpottaa talouden hoitoa ja arjen pyörittämistä.

Lainojen yhdistäminen auttaa sinua olemaan paremmin perillä omasta taloudestasi. Jos luottokorttilainoja, pikavippejä ja pieniä kulutusluottoja on kertynyt paljon, voi olla vaikea pysyä perillä kaikesta, mistä maksat. Korot ja lainanhoitomaksut vaihtelevat suuresti ja piilokulujakin voi olla. Yhdistämällä lainat pääset eroon monista eri koroista ja maksuista, ja saat tilalle ainoastaan yhden, kelvollisella korolla olevan lainan velkojen maksuun. Yhden lainan maksaminen monen sijaan helpottaa stressiä, ja säästää sinun rahojasi kuukausittain.

Vertaile ja valitse sinulle paras vaihtoehto

Meidän tarkoituksemme on tuoda alalle lisää läpinäkyvyyttä. Palvelumme kautta et joudu maksamaan piilomaksuja tai ylimääräisiä palvelumaksuja. Lisäksi järjestelylainan hakeminen on nopeaa. Voit hakea lainaa heti, hakemuksen täyttäminen kestää keskimäärin kolme minuuttia ja sen jälkeen me palvelemme sinua etsimällä jopa 12 parasta tarjousta sinulle.Prosessin jälkeen sinä pääset valitsemaan tarjouksen, joka sopii parhaiten juuri sinulle.

VertaaLainoja-palvelun avulla voit kätevästi yhdistää lainasi yhteen ja samaan pakettiin. Maksat pois kalliit pienlainat ja lyhennät ainoastaan yhtä, edullisempaa järjestelylainaa kuukausittain. VertaaLainoja-palvelun avulla säästät rahaa kuukausittain, olet paremmin perillä omasta taloudestasi ja kuluistasi, eikä sinun tarvitse stressata monen eri lainojen maksamisesta kuukausittain.

Lainavertailu

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Yhdistelylainaan saat usein alhaisemman koron kuin pieniin lainoihisi. Maksamalla kerralla pois pienet lainasi suuremman ja edullisemman lainan avulla säästät rahaa joka kuukausi. Aina yhdistelylainan korko ei ole edullisempi kuin pienien lainojen korko, mutta lainojen yhdistely voi silti auttaa sinua. Voit välttyä erilaisilta ylimääräisiltä kustannuksilta, jotka nostavat kuukausittaisia kulujasi. Lisäksi vältät stressiä monen eri laskun maksamisesta. Lainanmyöntäjien vertailu on tietysti järkevää, kun olet päättänyt hankkia yhdistelylainan. Vertailu on syytä tehdä tarkasti, ja usein siihen kuluukin aikaa ja vaivaa. VertaaLainoja-palvelu tekee kuitenkin suurimman osan työstä puolestasi. Yhdellä hakemuksella saat samantien jopa 12 tarjousta eri pankeilta samalle ruudulle, mikä helpottaa vertailua huomattavasti.

VertaaLainoja-palvelu on sinulle täysin maksuton, ja sinun aikaasi lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan 3 minuuttia. Nopean hakemuksen jälkeen me teemme tarvittavan työn puolestasi. Hakemuksestasi kilpailee jopa 12 pankkia. Hakemuksen kilpailuttaminen ajaa sinun etujasi, sillä sinä pääset valitsemaan itsellesi parhaan tarjouksen näistä vaihtoehdoista. Käytännössä siis pankit taistelevat saadakseen sinut asiakkaakseen. Onnistuneesta prosessista me saamme pankilta palkkion, ja näin ollen pystymme tarjoamaan palvelumme sinulle ilmaiseksi. Olemme auttamassa sinua, ja teemme kaikkemme, jotta lainanhakuprosessi on sinulle mahdollisimman kivuton ja nopea. Laitamme meidät sekä pankit töihin tarjotaksemme sinulle parhaan lainan monista vaihtoehdoista. Hae, vertaa ja valitse. Me teemme loput.

lainoja

lainojen